Collaborative planning

Een fantastische manier om te plannen!

Bij collaborative planning, een sociale benadering van projectplanning, wordt gefocust op delen, transparantie en communicatie voor een optimale uitvoering.

Start nu met online samenwerken, in slechts enkele minuten klaar voor gebruik.

 

Het project – een tijdelijk sociaal systeem

Projectplace definieert een project als een tijdelijk sociaal systeem, een systeem dat zich focust op projectcommunicatie tussen belanghebbenden en projectleden.

Er is zoveel meer commitment en betrokkenheid als informatie transparant is en als delen, feedback en complimenten allemaal een natuurlijk onderdeel zijn van het projectmanagement.

“Projectsamenwerking draait volledig om mensen en daarom moeten we al onze inspanningen richten op het ontwikkelen van een online tool die zo sociaal mogelijk is." 
– Johan Zetterström, CEO, Projectplace.

 

Planning tijdens het project

Projectplace is een voorstander van rolling wave-planning. Daarbij gaat het om een proces waarbij de planning van een project plaatsvindt in golven of fasen naarmate het project vordert en niet door middel van een gedetailleerd plan dat vóór aanvang voor het project als geheel wordt opgesteld. Het opzetten van een plan naarmate er meer duidelijkheid komt over de details binnen het project is de standaardbenadering aan het worden binnen de wereld van het projectmanagement.

Collaborative planning

Collaborative planning maakt de kans op een succesvol project een stuk groter door de belanghebbenden te betrekken bij de planning. De sociale functies die overal in Projectplace aanwezig zijn, helpen alle betrokkenen om beter in te zien waar het project precies om draait en zorgen voor meer commitment en betrokkenheid en meer productiviteit voor het project.

 

Collaborative planning

Start nu met online samenwerken, in slechts enkele minuten klaar voor gebruik.