Online kanban boards

Houd uw teams betrokken met agile kanban boards en kijk waar en wanneer u maar wilt hoe uw project ervoor staat.

 

Probeer onze tool 30 dagen gratis!

Meer dan 1 miljoen geregistreerde gebruikers in meer dan 200.700 projecten.

Projectmanagement tools in de cloud

De kanban-ervaring

Een kanban board is een visuele weergave van de werkstroom, waarbij iedere activiteit aan de hand van een kaart wordt gepresenteerd. Iedere fase van uw werkstroom wordt weergegeven in een door het team opgestelde kolom. Tijdens het project kan een teamlid dat een bepaalde taak toebedeeld heeft gekregen zijn/haar kaart eenvoudig over de verschillende kolommen verplaatsen. Checklists op de kaarten helpen u bij de organisatie van de verschillende activiteiten die u dient te voltooien voordat u de kaart naar "afgerond" kunt verplaatsen.

Deze transparante en uiterst visuele benadering heeft aangetoond een ware stimulans te zijn voor de motivatie en de betrokkenheid binnen het projectteam. Bovendien maakt het de follow-up van deliverables zowel eenvoudiger als nauwkeuriger. Projectmanagers en belanghebbenden hebben tijdens het gehele project eenvoudig inzicht in de status van de deliverables - zonder verstrikt te raken in de details.

Door te werken met borden ondersteunt u een agile benadering waarbij het eenvoudig wordt prioriteiten te stellen en de planning, indien noodzakelijk, bij te stellen. Dergelijke borden zijn ideaal voor Scrum-projecten.

Leer meer over het werken met taskmanagement op een kanban board.

Communiceren via een kanban board

Communicatie is altijd een belangrijk onderwerp binnen het projectmanagement en de meeste teams maken gebruik van de e-mail om projecten en taken te bespreken. Als deze dialogen echter in de Inbox van teamleden blijven staan, gaat dit zonder meer ten koste van het project. En als er nieuwe resources bij het project betrokken raken, ontbreekt het hun aan een centrale projectgeschiedenis.

Met de online kanban boards van Projectplace weet u zeker, dat conversaties daar plaatsvinden waar ze het meest relevant zijn. Niet alleen de werkgerelateerde onderwerpen, maar de gehele projectdialoog is, indien noodzakelijk, eenvoudig terug te halen en alles wordt veilig opgeslagen in de cloud.

 

Alles op één plek

De online kanban boards van Projectplace zorgen voor een uiterst visuele invulling van uw planning die ook nog eens rechtstreeks is gekoppeld aan de projectuitvoer. Waar de kanban-borden projectteams een volledig inzicht geven in de vraag wie wat doet, bieden Gantt-grafieken de belanghebbenden de mogelijkheid de voortgang van alle geplande deliverables bij te houden. Met behulp van kanban boards en de online tool voor Gantt-grafieken, is het eenvoudig mogelijk de actuele voortgang van de dagelijkse activiteiten automatisch te genereren en voor analyse aan het projectmanagement beschikbaar te stellen. Het is niet langer nodig het team lastig te vallen met extra voortgangsrapportages.

De documentmanagement feature van Projectplace werkt perfect samen met de online kanban boards. Projectleden kunnen relevante bestanden vanaf hun desktop, het documentenarchief in Projectplace Enterprise, een Dropbox, Box of een Google Drive account veilig aan de verschillende kaarten koppelen, zodat deze informatie voor iedereen eenvoudig is in te zien.

 

AEG

Met onze verscheidene, over de hele wereld verspreide teams in verschillende tijdzones is het kanban board voor ons een tool van onschatbare waarde waarmee we een productiviteit kunnen behalen, die volstrekt onmogelijk zou zijn met handmatige borden.

David Prescott, Global IT Project Manager bij AEG Power Solutions

 

Kanban boards op uw iPhone, iPad of Android

Uw projecten aansturen op de momenten die u het beste uitkomen - thuis, op het werk of onderweg. Met de Projectplace-app voor Android en iOS hebt u direct vanaf uw mobiele apparaat toegang tot de kanban boards.

Meer informatie en downloaden van onze mobiele apps.Want to learn more about Kanban boards?

Below we've gathered our most popular ebooks and webinars.
Go and have a look and learn why Kanban boards could help you and your organization to succeed with your work an projects.

Your guide to Kanban boards

Explore how Kanban boards can improve both individual performances and the management of projects by bringing clarity and simplicity to processes.

Read more and download ebook

PM’s Guide to Getting Things Done

Three project management experts will give you hands-on tips on how to set goals, organize teamwork, and measure success.

Read more and download ebook

Project Management with Kanban 2.0

Watch this on-demand webinar and learn how Kanban boards goes beyond setting goals and getting things done.

Read more and watch recorded webinar

Project Management with Kanban: from Basics to Metrics

Watch this on-demand webinar and learn how you can implement Kanban boards with your teams to improve project success.

Read more and watch recorded webinar

Neem een proefperiode van 30 dagen

  • Wees productief met Gantt en Kanban
  • Beheer uw taken met een persoonlijke to-do-lijst
  • Maak een eind aan de chaos in uw e-mail en bewaar uw werk en gesprekken op één locatie

Zoekt u documentbeheer met versiebeheer, geavanceerd projectbeheer en rapportage? Probeer deze en tal van andere functies tijdens de gratis proefperiode van Projectplace Enterprise.