Creëer en personaliseer met Projectplace API

Creëer applicaties voor toegang tot informatie in projecten en gebruik nieuwe presentatievormen. U kunt nieuwe workflows ontwikkelen, uw eigen functionaliteit-op-maat realiseren, uw merk benadrukken en nog veel meer.

Personaliseer uw projectervaring

Met de Projectplace Application Programming Interface (API) kunt u maatwerkapplicaties en add-ons opzetten. Met onze API's hebt u toegang tot uw projectcontent, zoals documenten, taken, commentaren, contacten en nog veel meer. Ook wordt integratie mogelijk in andere systemen, zoals uw bedrijfsintranet of een mobiele app. Externe ontwikkelaars kunnen dus hun eigen Projectplace-applicaties ontwikkelen.

Projectplace API

Integreer met uw bedrijfssystemen

Projectplace API biedt een flexibele methode voor het veilig uitwisselen van bedrijfskritische informatie uit Projectplace met uw andere bedrijfssystemen.

Door functionaliteit van Projectplace op te nemen in een bekende interface voor uw organisatie, kunt u profiteren van de kracht van uw eigen merkomgeving én uiteenlopende features van een bijzonder krachtige tool voor projectsamenwerking.

Bénéficiez d’un essai gratuit de 30 jours de Projectplace Enterprise

Projectplace permet de rassembler les équipes pour favoriser la collaboration et améliorer l’exécution des tâches. 

Essayer Projectplace Enterprise 

Inschrijven en ontwikkelen maar!

Voor toegang tot Projectplace API hebt u een Projectplace-account nodig en moet u geregistreerd zijn als externe Projectplace-ontwikkelaar.

Voor meer informatie over onze API's en toegang tot de API-console gaat u naar deze pagina's.

 

Bénéficiez d’un essai gratuit de 30 jours de Projectplace Enterprise, in slechts enkele minuten klaar voor gebruik.

Essayer Projectplace Enterprise 

Eenvoudig én cool integreren

Met Zapier, dat webdiensten aan elkaar koppelt, kunt u profiteren van de open API en de personaliseer-functionaliteit van Projectplace zonder ook maar één regel code te schrijven.

Kies uit honderden online diensten waar Projectplace verbinding mee kan maken! Stuur rechtstreeks e-mails naar uw board, maak automatisch een taak aan voor iedere vermelding op Twitter of stuur een chatbericht als er een projectstap is afgerond. Maak uw eigen combinaties aan of gebruik kant-en-klare templates. Op die manier kunt u complexe samengestelde diensten opzetten zonder een programmeur in de arm te nemen.

Voor het integreren met Zapier hoeft u niet geregistreerd te staan als externe ontwikkelaar bij Projectplace.