Projectrapportage in Projectplace

Het werken met rapportages is een waardevolle manier om nuttige projectinformatie te selecteren en te presenteren en het management en andere belanghebbenden van updates te voorzien.

Wij voldoen aan uw behoeften

We helpen u de juiste oplossing voor uw behoeften te vinden.

Neem contact met mij op

Projectrapportages voor verschillende behoeften

De rapportages in de Enterprise Edition van Projectplace voorzien in alle basisbehoeften van verslaglegging, zoals beknopte statusrapportages van alle projecten binnen de projectportfolio.

Als er behoefte is aan meer geavanceerde projectrapportages, dan kan Projectplace op praktisch onbegrensde wijze aan alle behoeften worden aangepast. U filtert de informatie waarin u geïnteresseerd bent en bekijkt deze gegevens in realtime. Op deze manier hebt u een actueel beeld van uw projecten - op ieder gewenst moment. Desgewenst kunt u van de relevante informatie een rapportage maken, die vervolgens naar investeerders of andere belanghebbenden gestuurd kan worden.

En uiteraard biedt projectrapportage in Projectplace op basis van de best practice de mogelijkheid van automatische standaardrapportages, zoals portfoliostatusrapportages.

Projectrapportage

Begin nu uw proefperiode van 30 dagen

Projectplace brengt teams samen om de samenwerking te verbeteren en productiever te werken. De ervaringen van onze klanten:

  • 74% minder projectvertragingen
  • 69% betere kostenbeheer
  • 82% minder verloren tijd

Meer dan 1 miljoen geregistreerde gebruikers in meer dan 180.000 projecten

Visualiseer uw Projectplace data in Power BI

U en uw team creëren enorme hoeveelheden aan data alleen door het plannen en uitvoeren van taken. Omzetten van deze zeer waardevolle informatie naar een gemakkelijk toegankelijke basis voor besluitvorming is nog lastiger, en velen worstelen met het handmatig samenstellen van rapporten. Dankzij de integratie met Microsoft's Power BI, kunt u nu beter visualiseren, reageren op en begrijpen van de status van uw projecten en de weg naar succes.

De rapporten en dashboard bieden belangrijke projectstatistieken, zodat u bijvoorbeeld:

  • de vooruitgang kunt visualisreren
  • de knelpunten kunt vinden
  • kunt zien wie de meest actieve leden zijn in uw team
  • risico activiteiten in projecten kunt identificeren

Lees meer en krijg aanvullende informatie over hoe u hiermee aan de slag kunt hier.

Rapportages op maat

Om de juiste rapportages te krijgen voor uw specifieke behoeften, kunt u uw eindrapportages geheel naar eigen inzicht samenstellen. U kunt u op een bepaalde subset van gegevens richten, uw specifieke views filteren, de resultaten waarin u geïnteresseerd bent markeren of uw eigen overzichten samenstellen op basis van de behoeften van uw belanghebbenden. En dan is het ook nog eens mogelijk het format van uw rapportage zelf in te stellen en uw eigen bedrijfslogo te gebruiken.

De juiste eindrapportages

Eindrapportages moeten nooit gebruikt worden, omdat het kan - de rapportage moeten altijd van toegevoegde waarde zijn voor uw project en uw belanghebbenden. Bij een overdaad aan informatie is niemand gebaat.

Laat ons u helpen om de projectrapportages voor uw specifieke situatie zo effectief mogelijk in te zetten. Neem voor advies of nadere informatie gerust contact met ons op!

Begin nu uw proefperiode van 30 dagen

Projectplace brengt teams samen om de samenwerking te verbeteren en productiever te werken. De ervaringen van onze klanten:

  • 74% minder projectvertragingen
  • 69% betere kostenbeheer
  • 82% minder verloren tijd

Meer dan 1 miljoen geregistreerde gebruikers in meer dan 180.000 projecten