Projectrapportage in Projectplace

Het werken met rapportages is een waardevolle manier om nuttige projectinformatie te selecteren en te presenteren en het management en andere belanghebbenden van updates te voorzien.

Wij voldoen aan uw behoeften

Een basistool of toch de meer geavanceerdere eigenschappen van de aanvullende module Projectplace eXtended? We helpen u de juiste oplossing voor uw behoeften te vinden.

Neem contact met mij op

Projectrapportages voor verschillende behoeften

De rapportages in de Enterprise Edition van Projectplace voorzien in alle basisbehoeften van verslaglegging, zoals beknopte statusrapportages van alle projecten binnen de projectportfolio.

Als er behoefte is aan meer geavanceerde projectrapportages, dan kan de aanvullende module Projectplace eXtended op praktisch onbegrensde wijze aan alle behoeften worden aangepast. U filtert de informatie waarin u geïnteresseerd bent en bekijkt deze gegevens in realtime. Op deze manier hebt u een actueel beeld van uw projecten - op ieder gewenst moment. Desgewenst kunt u van de relevante informatie een rapportage maken, die vervolgens naar investeerders of andere belanghebbenden gestuurd kan worden.

En uiteraard biedt projectrapportage in de aanvullende module Projectplace eXtended op basis van de best practice de mogelijkheid van automatische standaardrapportages, zoals portfoliostatusrapportages.

Projectrapportage

Ga nu samenwerken!

  • Geen installatie
  • Geen verplichtingen
  • Geen creditcard

 

Portfoliorapportages van relevante projectgegevens

Met behulp van de aanvullende module Projectplace eXtended maakt u portfoliorapportages aan die een volledig beeld geven van de status van projecten ten aanzien van verschillende aspecten zoals:

  • risico
  • kosten
  • resources
  • activiteiten
  • mijlpalen
  • percentage voltooid
  • geregistreerde tijd

Rapportages op maat

Om de juiste rapportages te krijgen voor uw specifieke behoeften, kunt u uw eindrapportages geheel naar eigen inzicht samenstellen. U kunt u op een bepaalde subset van gegevens richten, uw specifieke views filteren, de resultaten waarin u geïnteresseerd bent markeren of uw eigen overzichten samenstellen op basis van de behoeften van uw belanghebbenden. En dan is het ook nog eens mogelijk het format van uw rapportage zelf in te stellen en uw eigen bedrijfslogo te gebruiken.

De juiste eindrapportages

Eindrapportages moeten nooit gebruikt worden, omdat het kan - de rapportage moeten altijd van toegevoegde waarde zijn voor uw project en uw belanghebbenden. Bij een overdaad aan informatie is niemand gebaat.

Laat ons u helpen om de projectrapportages voor uw specifieke situatie zo effectief mogelijk in te zetten. Neem voor advies of nadere informatie gerust contact met ons op!

Probeer onze tool 14 dagen gratis!

Eenvoudig. Schaalbaar. Veilig. In slechts enkele minuten klaar voor gebruik.

Meer dan 1 miljoen geregistreerde gebruikers in meer dan 150.000 projecten.