Project templates in Projectplace

Met project templates hoeft u het wiel niets steeds bij ieder nieuw project opnieuw uit te vinden.

Begin nu uw proefperiode van 30 dagen

Projectplace brengt teams samen om de samenwerking te verbeteren en productiever te werken. De ervaringen van onze klanten:

  • 74% minder projectvertragingen
  • 69% betere kostenbeheer
  • 82% minder verloren tijd

Tijd besparen met project templates

Een template is een soort raamwerk dat u helpt bij het opstarten van nieuwe projecten - snel en eenvoudig. Door gebruik te maken van een al eerder aangemaakte structuur kunnen projectleden methoden, templates en checklists direct herkennen, ongeacht het project waaraan ze werken.

U kunt kiezen uit vooraf gedefinieerde templates voor de verschillende methoden van projectmanagement of er zelf een aanmaken.

Waardevolle kennis delen

Maak het uw projectteams mogelijk zich aan te passen door middel van organisatorisch leren. Door gebruik te maken van project templates kunt u uw efficiëntie op effectieve wijze verbeteren – door ieder projectteam te laten profiteren van de binnen de organisatie opgebouwde kennis op het gebied van projectmanagement.

Omdat u uw templates kunt verspreiden onder collega's, klanten en partners, beperkt u de tijd en energie die nodig is voor het bepalen van een gedeelde werkwijze tot een absoluut minimum.

Project templates op maat

Als u voor een van uw bestaande projecten een effectieve werkwijze hebt ontwikkeld, kunt u deze structuur en werkwijze eenvoudig in een template kopiëren voor gebruik in toekomstige projecten. Mocht uw bedrijf gebruik maken van een specifiek projectmodel, dan kunt u op basis van die voorwaarden een template aanmaken.

Als u uw eigen template aanmaakt, bepaalt u zelf welke functies van de verschillende tools u gebruikt, zoals projectbeschrijving, projectplan, contacten, groepen en toegangsrechten, documentstructuur en/of documentsjablonen.

Door uw projectmatige methoden continu te verbeteren en uw templates bij te werken, heeft uw hele projectorganisatie profijt van uw ervaringen.

Project templates voor projectmodellen

Met behulp van project templates wordt het een stuk eenvoudiger om projectmodellen in uw projecten te integreren. Als u voor een vooraf gedefinieerd model kiest, wordt de inhoud van de template uit dat specifieke model gehaald.

Projectplace biedt vooraf gedefinieerde templates van de volgende modellen:

  • Projectbase, een eenvoudige methode van projectmanagement die is ontwikkeld door Baseline Management AB en die gebruikt kan worden voor de meeste soorten projecten
  • PPS OnLine, een methode van projectmanagement ontwikkeld door Tieto PPS
  • Prince2, een methode voor gestructureerd projectmanagement, oorspronkelijk ontwikkeld door de British Central Computer and Telecommunications Agency

Begin nu uw proefperiode van 30 dagen

Projectplace brengt teams samen om de samenwerking te verbeteren en productiever te werken. De ervaringen van onze klanten:

  • 74% minder projectvertragingen
  • 69% betere kostenbeheer
  • 82% minder verloren tijd

Meer dan 1 miljoen geregistreerde gebruikers in meer dan 180.000 projecten