Zekerheid

Getest en goedgekeurd.

 

"Onze voorkeursoplossing was Projectplace, een oplossing die het voor Haldex mogelijk heeft gemaakt om onze werkzaamheden zonder compromis op het gebied van veiligheid of vertrouwelijkheid tot een goed einde te brengen."
Per Ericson, Executive Vice President and Head of Group HR, Haldex

ISO-gecertificeerde service

Projectplace heeft de ISO 27001-certificering, een internationale standaard voor informatiebeveiliging, weten binnen te halen. Dit heeft onder meer betrekking op een proactief beheer van risico's en maatregelen op het gebied van informatiebeveiliging. ISO 27001 is een high-end certificaat dat garandeert dat Projectplace in de hele organisatie alom bewezen structuren op het gebied van informatiebeveiliging heeft ingevoerd.

» Bekijk het certificaat

Intertek certification logotype Swedac logotype

“Enterprise Ready” service

Skyhigh Networks verricht objectieve en grondige evaluaties van de enterprise readiness van cloudservices op basis van een gedetailleerde reeks criteria die is ontwikkeld in samenwerking met de Cloud Security Alliance (CSA). Als services zijn aangemerkt als Skyhigh Enterprise-Ready, gaat het om services met de hoogste CloudTrust™-ratings die voldoen aan de strengste eisen ten aanzien van gegevensbescherming, identiteitscontrole, servicebeveiliging, bedrijfsvoering en juridische bescherming.

Skyhigh Enterprise-Ready

Cloud Security Alliance - STAR

De Security, Trust & Assurance Registry (STAR) van de CSA is een openbaar register waarin de beveiligingsmaatregelen worden gedocumenteerd zoals die worden aangeboden door de verschillende cloud providers. Dit helpt gebruikers bij het beoordelen van de beveiliging van de cloud providers die ze gebruiken of overwegen te gaan gebruiken. Het is een eenvoudig maar krachtig concept: aanbieders van diensten in de cloud posten zelfbeoordelingen van hun clouddiensten, de CSA maakt deze beoordelingen openbaar en gebruikers van clouddiensten kunnen deze informatie gebruiken om te komen tot weloverwogen aankoopbeslissingen.

Projectplace neemt graag deel aan dit initiatief en maakt informatie over haar beveiligingsmaatregelen derhalve openbaar.

CSA Cloud security alliance

Onafhankelijke audits

Projectplace zet aanzienlijke resources in op het continu beoordelen van beveiligingsbedreigingen en op het ontwikkelen van haar infrastructuur en de beveiligingsfuncties van het systeem. De infrastructuur en applicatie van Projectplace worden onderworpen aan reguliere kwetsbaarheidsscans (ieder kwartaal) en jaarlijkse penetratietests uitgevoerd door onafhankelijke derden. Deze tests worden ook herhaald na het ontstaan van belangrijke veranderingen in de omgeving.

Daarnaast maakt Projectplace gebruik van externe auditoren om haar gebruiken op het gebied van informatiebeveiliging en algemene IT-maatregelen te evalueren.

Certified web